Please Activate WooCommerce Plugin First, to use it.

Hřiště za koupalištěm na Kraví hoře – Rodičem v Brně

Jestli to není nejlepší hřiště v Brně, je to rozhodně hřiště s tím nejlepším výhledem v Brně. Na Kraví hoře – za koupalištěm směrem ke sportovnímu hřišti na baseball, najdete parádní výběh pro děti s nespočtem různých prolízaček a pavoučích sítí.

Velkým tahákem hřiště je obří pískoviště s jemným plážovým pískem (erární hračky se tu vždycky najdou). Součástí je také minikolotoč nebo i ping-pongový stůl. K tomu všemu si odsud můžete vychutnávat nádherný výhled na brněnské dominanty.

Hřiště je otevřeno od března do května a od poloviny září do listopadu. Během léta je areál hřiště součástí koupaliště, takže se sem dostanete jen s platnou vstupenkou na koupaliště (pokud vás zajímá víc postřehů o koupališti, mrkněte sem). Na jaře a na podzim je však hřiště volně přístupné všem. A je rozhodně o co stát – mimo úžasný výhled tu na jaře nádherně kvetou šeříky, na podzim se zase krásně zbarvují stromy a keře.

Návštěvu hřiště rozhodně doporučujeme, jen si udělejte časovou rezervu. Zatím se nám totiž nikdy nepodařilo odsud děti dostat včas 🙂

Comment (2)

  • Petr Lacman| 28. 2. 2021

    Hriste je uzavreno z duvodu rekonstrukce do konce kvetna. Od vervna je soucasti placene zony.

  • Pražáci| 17. 9. 2022

    Druhá půlka září a na hřiště se dostat nejde. V bazénu na kase bezmoc 🙁 ach jo!

  • Leave a Reply