Please Activate WooCommerce Plugin First, to use it.

Sportovní areál Hroch – Rodičem v Brně

Sportovní areál Hroch je velmi vyhledávaným cílem rodičů a sportovců všech věkových kategorií. Především díky své poloze – nachází se na pomezí Komína, Žabovřesk a Jundrova v blízkosti oblíbené stezky podél Svratky, takže sem při své cestě za oddychem zavítá spousta cyklistů.

V areálu U Hrocha můžete využít širokou nabídku tradičních i netradičních sportů. Kromě kopané a plážového volejbalu zde nabízí možnost vyzkoušet baseball, lakros a frisbee. K dispozici je hřiště na baseball, univerzální hřiště s umělým povrchem určené pro futsal, basketbal, nohejbal a volejbal, dále jsou tu 3 kurty na plážový volejbal a klubovna se sociálním zázemím.

Kromě všech sportovišt je zde volně přístupné rozsáhlé hřiště, na kterém najdete herní prvky pro menší i větší děti. Jsou zde k dispozici i dvě nafukovací bubliny (trampolíny), jedna velká pro děti starší 5 let, druhá menší pro děti do 5 let. Tyto jediné jsou zpoplatněné (platí se 30 Kč na dítě na celý den).

Dále tu najdete lanovku, velkou lezeckou pyramidu, houpačky, skluzavky, dvě pískoviště (jedno z nich s plážovým pískem) a o kousek dál je i malá lezecká stěna.

Uprostřed areálu stojí vysloužilý parník, který funguje jako kiosek s posezením. V nabídce najdete točenou limonádu, pivo, nanuky a jídlo typu hranolky, kukuřice, párek v rohlíku atp. Hned u bublin se nachází dřevěný stánek, kde mají v nabídce řemeslnou zmrzlinu, domácí limonády a skvělé dezerty (v tomto kiosku zároveň zaplatíte celodenní vstupné na bublinu).

Za plotem areálu se pak sídlí Café Louka, které je místem zaslíbeným pro všechny gurmány. Nabízejí zde obložené chleby a netradiční hot-dogy a nabídka vypadá skutečně výtečně.

Pro děti zde pořádají také letní příměstské tábory. Na širokou nabídku sportovního areálu a otevírací dobu, koukněte na jejich webové stránky.

Kde Sportovní areál Hroch najdete?
ulice Veslařská
Brno Komín
mail: info@sporthroch.cz
tel: 775 76 14 14

Jak se sem dostanete
Autem: Velké parkoviště je součástí areálu.
MHD: Zastávka Jundrovský most (autobusy č. 67, 44 a 84)

Otevírací doba:
sportovní hřiště
10:00 – 20:00 (od jara do podzimu)
parník a dětského hřiště Po–Pá 14:00–20:00; So–Ne 10:00–20:00

Leave a Reply