Please Activate WooCommerce Plugin First, to use it.

Dopravní hřiště Riviéra – Rodičem v Brně

Dopravní hřiště na Riviéře patří mezi naše nejoblíbenější v Brně. Najdete ho v těsné blízkosti městského koupaliště Riviéra. Nejvíce se nám líbí, že je z části kryté, tak i když není úplně ideální počasí, dá se zde pohodlně jezdit. V létě pak zase krytá část slouží jako příjemné zastínění. Oproti jiným dopravním hřištím je zde i zázemí s WC a automatem na drobné občerstvení, což my velice oceňujeme.

Dopravní hřiště Riviéra slouží především k dopravní výchově škol a školek, ale ve vybrané hodiny, které jsou uvedeny na webových stránkách www.dopravnihristebrno.cz, může dopravní hřiště využívat i veřejnost. Děti jsou také nadšeny, že tu na dopravu dohlíží přímo příslušník městské policie. Kola nebo koloběžky pro děti i pro dospělé se zde dají dle kapacity půjčit, tak si s dětmi můžete užít jízdu společně třeba na zapůjčené koloběžce nebo kole, pokud nemáte vlastní. Záleží nicméně na kapacitě a obsazenosti hřiště. Proto doporučuji vzít minimálně dětem vlastní kolo či koloběžku. Děti do 18 let tu musí mít helmu.

V těsné blízkosti dopravního hřiště protéká řeka Svratka, takže po skončení jízdy na hřišti se můžete projet ještě pěknou cestou kolem řeky.

Kde dopravní hřiště Riviéru najdete?

Bauerova 322/7
603 00 Brno-střed-Pisárky

MHD: okružní autobusovou linkou č. 44 nebo č. 84 – zastávka Riviéra (na znamení) nebo tramvají č. 1 – zastávka Pisárky a odtud cca 15 min. chůze.
pokud není žádná akce na BVV, dá se zdarma parkovat přímo u BVV na ulici Bauerova u brány číslo 7. Stačí přejít silnici a jste u dopravního hřiště.

Naše doporučení: Před návštěvou dopravního hřiště si předem ověřte otevírací dobu pro veřejnost na webových stránkách www.dopravnihristebrno.cz

Leave a Reply